AVIEČIŲ MILTELIAI 100 g

Naujiena

Prekės kodas: avmil

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Aviečių milteliai gaunami žemoje temperatūroje džiovinant uogų išspaudas ir po to jas sumalant.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

 

Galite prisidėti paremdami Vėžio informacijos ir paramos centro Alytuje veiklą (paramos lėšos neapmokestimos ir skiriamos tik centro veiklai vykdyti). Išsamią informaciją apie mūsų veiklą galite rasti www.teviskesnamai.lt:

€1381 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Kvalitetas, UAB

Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1265 kJ/303kcal
Baltymai 8 g
Angliavandeniai 76 g

iš kurių cukrų

30 g

skaidulinės medžiagos

44 g
Riebalai 4 g
Druska (natūraliai esanti produkte) 0,02 g
Vitaminas E 5,8 mg (58,3%*)
Vitaminas K 52 µg (69,33%*)
Vitaminas C 176 mg (293,33%*)
Vitaminas B6 0,38 mg (19%*)
PP 4 mg (22,22%*)
Folio rūgštis (Vitaminas B9) 140 µg (70%*)
Kalis 1012 mg (50,60%*)
Kalcis 168 mg (21%*)
Fosforas 194 mg (24,25%*)
Magnis 148 mg (49,33%*)
Geležis 4,62 mg (33%*)
Cinkas 2,82 mg (18,80%*)

*Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

1 a.š. aviečių miltelių = 100 g šviežių aviečių uogų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos aviečių uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius aviečių uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Aviečių uogų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.

 

RECEPTAS: "Širdingas kokteilis"
Suplakame 2 didelius bananus (galima pakeisti 2 kriaušėmis), 1 a.š. aviečių miltelių, 240 ml vandens arba kokosų vandens. Gautą kokteilį išpilstome į stiklines ir papuošiame citrininės melisos milteliais (0,5 a.š.).
Avietės, dėl sudėtyje esančio didelio kiekio mineralinių druskų, teigiamai veikia širdies ritmą.
Susijusios prekės
Mėlynėse gausu antioksidantų, tokių kaip antocianinas, vitaminų A, C, E, B, vario, seleno, geleži..
Nuo €849
42
Šaltalankių uogos - Omega 3, Omega 6, Omega 9 šaltinis. Šaltalankiuose gau..
Nuo €613
45
Svarainio vaisiuose yra daug vitamino C (167%*), organinių rūgščių, pektininių ir rauginių medžia..
Nuo €681
139
Ingredientai: 1 kiaušinis 1 a.š. cukraus (galima ir nedėti) žiupsnelis druskos šlakelis ..
229
Rašyti
Skambinti