ŠALTALANKIŲ MILTELIAI 100 g

Prekės kodas: saltmil

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

  • Šaltalankių uogos - Omega 3, Omega 6, Omega 9 šaltinis.
  • Šaltalankiuose gausu ląstelienos, polinesočiųjų ir mononesočiųjų riebalų rūgščių.
  • Berti į kokteilius, glotnučius, salotas. Puikus skonis su jogurtu, varške ar dribsniais.
  • Natūralus dažiklis - suteikia švelnią geltoną spalvą.
  • 1 a.š. šaltalankių miltelių = 100 g šviežių uogų.

 

Galite prisidėti paremdami Vėžio informacijos ir paramos centro Alytuje veiklą (paramos lėšos neapmokestimos ir skiriamos tik centro veiklai vykdyti). Išsamią informaciją apie mūsų veiklą galite rasti www.teviskesnamai.lt:

€613 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Kvalitetas, UAB

Produkto vertė:

Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1899 kJ/452kcal
Angliavandeniai 54,97 g

iš kurių cukrų

3,43 g
skaidulinės medžiagos 18,1 g
Riebalai 16,65 g

sočiųjų riebalų rūgštys

3,2 g

Omega 3

2,88 %

Omega 6

3,99 %

Omega 9

3,93 %
Ląsteliena 18,1 g
Baltymai 20,52 g
Druska 0 g
Mononesočiųjų riebalų 35,9 %
Polinesočiųjų riebalų 41,5 %
Vitaminas A 296 µg (37 %*)
Vitaminas D 14,5 µg (290 %*)
Vitaminas E 9,5 mg (95 %*)

Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

1 a.š. šaltalankių miltelių = 100 g šviežių šaltalankio uogų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos šaltalankių uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius šaltalankių uogų miltelių berkite į kokteilius, košes, jogurtą, salotas. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Pastaba: šaltalankio milteliai yra gaunami išdžiovinus šaltalankių uogas ir jas sumalus su visomis sėklytėmis, kuriose yra natūralaus aliejaus, todėl beriant į vandenį neatsiskleidžia visas skonis.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, užpilams, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Šaltalankių milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.

 

RECEPTAS: Kokteilis "Jaunystė"
Suplakti 200 g natūralaus jogurto (galima pagaminti ir iš riešutų pieno), 1 a.š. morkų miltelių ir 1 a.š. šaltalankio miltelių.
Morkose ir šaltalankio uogose esantis beta karotenas yra stiprus antioksidantas, kuris būtinas norint išlaikyti puikų regėjimą, nuo jo priklauso gera odos būklė. Beta karotenas didina organizmo atsparumą infekcijoms, saugo nuo pasyvaus rūkymo bei oro užterštumo poveikio. Šaltalankio milteliuose esančios riebalų rūgštys padeda beta karotenui organizme virsti vitaminu A.

 


Šaltalankio miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.

Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos uogos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
  3. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas šaltalankių uogas ir nieko daugiau.
 

Apie šaltalankius: Šaltalankių uogos (Hippophae rhamnoides) yra kilusios iš Rytų Azijos ir naudojamos liaudies medicinoje. Šaltalankiai šimtmečiais buvo žinomi dėl savo medicininės naudos, dėl juose gausiai esančių vitaminų C, E, antioksidantų ir kitų svarbių maistinių medžiagų, padedančių palaikyti normalią imuninę sistemą. Šaltalankiai turi daugiau nei 10 kartų daugiau vitamino C nei apelsinai. Be jau žinomo, imunitetą stiprinančio vitaminas C poveikio, jis vaidina svarbų vaidmenį ir saugant akis, palaikant normalią širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą.

Šaltalankių uogos turi stiprų skonį, todėl puikiai atsiskleidžia su maistu.

 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Susijusios prekės
Aviečių milteliai gaunami žemoje temperatūroje džiovinant uogų išspaudas ir po to jas sumalan..
Nuo €1381
31
Bruknėse gausu organinių rūgščių, vitamino E (8,8 mg (73 %*)), geležies (460 mg (23 %*)), kal..
Nuo €1284
32
  Juodųjų serbentų uogos - vitamino C šaltinis. Turi daug antioksidantų. Berti..
Nuo €613
38
Šaltalankio (lot. Hippophae rhamnoides) sveikatinančios savybės minimos jau senovės graikų mokslinin..
Nuo €350
64
„Amberry“ 100% grynos šaltalankių sultys iš lietuviškų ekologiniame ūkyje užaugintų šalt..
€550
117
„Amberry“ 100% grynos šaltalankių sultys iš lietuviškų ekologiniame ūkyje užaugintų šalt..
Nuo €800
118
Turi daug vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelnią rož..
Nuo €817
138
„Amberry“ šaltalankių uogienė iš lietuviškų sertifikuotame ekologiniame ūkyje užaugintų ..
€500
146
Visiškai natūralus užkandis vaikams. Puikiai tinka užkąsti darbe ar kelionėje. Sudėtis..
€440
165
Mūsų šaltalankių sirupas gaminamas iš nepasterizuotų šaltalankių sulčių. Sirupo gamybai naudojamos s..
€500
206
„Amberry“ šaltalankių uogienė iš lietuviškų sertifikuotame ekologiniame ūkyje užaugintų ..
€450
207
Tėviškės namų bendruomenės patalpose ar pas Jus rengiamos edukacinės programos metu pasakojama, kuo ..
€3000
209
Edukacijos metu pristatomi Lietuvoje sukurti funkciniai (RAW) maisto produktai, tokie kaip įvairių u..
€3000
211
Rašyti
Skambinti