Prekės kodas: tngaur2
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
Mūsų arbata iš kitų gamintojų išsiskiria savo unikalios gamybos technologijos paslapties stabilumu jau eilę metų, ji fermentuojama netgi du kartus, kas sustiprina jos galias ir neleidžia nusivilti besikeičiančiu skoniu ar savybėmis.
Galite prisidėti paremdami Vėžio informacijos ir paramos centro Alytuje veiklą (paramos lėšos neapmokestimos ir skiriamos tik centro veiklai vykdyti). Išsamią informaciją apie mūsų veiklą galite rasti www.teviskesnamai.lt:
Gamintojas: | Tėviškės namų bendruomenė |
Fermentacijos būdų yra daugybė, todėl kiekvieno skirtingo gamintojo ir net partijos, tiek skoninės, tiek veikliosios savybės gali skirtis.
Mūsų arbata iš kitų gamintojų išsiskiria savo unikalios gamybos technologijos paslapties stabilumu jau eilę metų, ji fermentuojama netgi du kartus, kas sustiprina jos galias ir neleidžia nusivilti besikeičiančiu skoniu ar savybėmis.
Fermentacijos procesu vadinamas žolės šutinimas, kurio metu keičiasi siauralapio gauromečio savybės - dauginasi anaerobiniai mikroorganizmai, o sustabdomas procesas prieš prasidedant nekontroliuojamam rūgimui. Viso proceso ir džiovinimo metu temperatūra neviršija 45 laipsnių.
Sudedamosios dalys: Fermentuota siauralapio gauromečio žolė 100%.
Grynasis kiekis: 40 g./ buteliuke
Kilmės šalis: Europos Sąjunga
Laikymo sąlygos: Sausoje vietoje.
Paruošimas ir vartojimas: 0,5-1 a.š. stiklinei vandens. Arbatoms paprastai naudojamas karštas, bet ne verdantis vanduo. O siauralapiam gauromečiui tiks ir 40 laipsnių temperatūros vanduo, nes tokiame išsiskirs daugiau gleivinių medžiagų. Rekomenduotina gerti 15-30 min. prieš, arba 1-2 val. po valgio.
Galima pakartotinai užplikyti iki trijų kartų, skonis švelnėja, tačiau maistinės savybės išlieka.
Arbatoje nėra kofeino, todėl galima gerti ir prieš miegą.