TOPINAMBŲ MILTELIAI, 100G

Prekės kodas: topimil

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

  • Turi daug skaidulų, ypač inulino.
  • Topinambus galima naudoti kaip saldiklį, tirštiklį arba miltų be glitimo alternatyvą.
  • Norėdami duoną ar makaronus papildyti saldžiarūgščiu skoniu, pakeiskite 2 arbatinius šaukštelius miltų į topinambų miltelius ir sumaišykite.
  • Topinambų miltelius galite dėti į šiltą vandenį, kokteilius, gėrimus, sportininkų maistą, jogurtą, desertus, užkandžius, padažus.
  • 1 a.š. topinambų miltelių = 100 g šviežių topinambų.

Galite prisidėti paremdami Vėžio informacijos ir paramos centro Alytuje veiklą (paramos lėšos neapmokestimos ir skiriamos tik centro veiklai vykdyti). Išsamią informaciją apie mūsų veiklą galite rasti www.teviskesnamai.lt:

€499 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Kvalitetas, UAB

Produkto vertė:

INULINO šaltinis - Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

Maistingumo deklaracija:

100 g produkto energetinė vertė:

1188 kJ/284kcal
Baltymai 10 g
Angliavandeniai 81,7 g

iš kurių cukrų

27,6 g

skaidulinės medžiagos

13,3 g

inulinas

46,1 g
Riebalai 0 g
Druska (natūraliai esanti produkte) <0,01 g
Kalcis 160 mg (20%*)
Geležis 3,26 mg (23%*)
Magnis 74 mg (24%*)
Vitaminas B6 0,3 mg (15%*)

*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

1 a.š. topinambų miltelių = 100 g šviežių topinambų

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti topinambai.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius topinambų miltelių berkite į šiltą stiklinę vandens, ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

RECEPTAS: "Moksliuko barščiai"
Į ne karštesnį nei 45 laips. sultinį (400 ml) įberiame 1 v.š. burokėlių miltelių, 1 v.š. morkų miltelių, 1 v.š. topinambų miltelių, pagardiname mėgstamais žalumynais. Viską išmaišome ir palaukiame kelias minutes kol išbrinks.
Tai puiki vitaminų ir mikroelementų dozė mūsų organizmui!

Topinambų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą topinambų naudą.
Procesas:
  1. Natūraliai užauginti topinambai
  2. Rankomis surinkti ir atrinkti
  3. Džiovinami žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovinti topinambai sumalami patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintus topinambus ir nieko daugiau.

Apie topinambus: Topinambai nėra panašūs į įprastus artišokus. Juos galima valgyti žalius arba virtus. Kadangi virti yra kreminės tekstūros, galima juos gaminti panašiai kaip bulves. Topinambai turi saldų skonį dėl fruktozės.

Topinambai turi daug vitaminų ir mineralų, yra naudingi sveikatai dėl juose esančių prebiotikų. Topinambų nauda yra gerai žinoma visame pasaulyje dėl jų galimybės žymiai sumažinti cukraus kiekį kraujyje ir jį stabilizuoti. Topinambuose yra apie 10% baltymų, nėra aliejaus ir krakmolo. Tačiau juose gausu inulino (76%).

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Susijusios prekės
Garšva (lot. Aegopodium podagraria) dar taip pat žinoma kaip šv. Gerard (žmonių, se..
Nuo €534
37
Turi daug vitaminų ir mineralų. Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelnią geltoną spalvą. ..
€549
43
Ingredientai: 1 stiklinė kefyro (arba sojų jogurto) 1 a. š. burokėlių miltelių Žiupsnelis ..
122
Ingredientai: 100 g avižinių dribsnių 1 a. š. topinambų miltelių 1 a. š. morkų miltelių ..
224
Rašyti
Skambinti