Prekės kodas: SaltImb
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
Šaltalankių sultys spaudžiamos iš šeimos ūkyje užaugintų šaltalankių uogų, pagardintos natūraliu imbieru. Sultys pasterizuojamos neviršijant 80ºC temperatūros siekiant išsaugoti kuo daugiau šaltalankių uogose esančių naudingųjų medžiagų, vitaminų.
Galite prisidėti paremdami Vėžio informacijos ir paramos centro Alytuje veiklą (paramos lėšos neapmokestimos ir skiriamos tik centro veiklai vykdyti). Išsamią informaciją apie mūsų veiklą galite rasti www.teviskesnamai.lt:
Gamintojas: | Daivos Kvedaraitės ūkis |
Šios mūsų šaltalankių sultys yra 100 % natūralios, pagardintos imbieru. Jos puikiai tinka vaikams, ligoniams, siekiantiems stiprinti imuninę sistemą po chirurginių, radiacinių intervencijų, po chemioterapijos procedūrų, vegetarams, veganams (ypač dėl B12 vitaminų). Kadangi nėra naudojami homogenizatoriai, sultys naturaliai sluoksniuojasi. Galimos natūralios kilmės nuosėdos.
Sudedamosios dalys: šaltalankių sultys. imbieras.
Maistinė vertė:
Drėgmės kiekis, g/100 g | 85,9 |
Baltymai (koef. 6,25), g/100 g | 0,76 |
Riebalai, g/100 g | 8,3 |
Pelenai, g/100 g | 0,29 |
Bendras angliavandenių kiekis, g/100 g | 4,78 |
Energetinė vertė įsisavinama, paskaičiuojama iš maistinių medžiagų energijos šaltinių, kcal/100 g | 97 |
Naudojimas: prieš vartojimą sulčių buteliuką suplakti. Negerti grynų sulčių. Jas rekomenduojama skiesti vandeniu ar kitomis saldžiomis sultimis (obuolių, kriaušių ar kt.) santykiu ne mažesniu nei 1:4. Pagal individualų skonį sultis galima pagardinti cukrumi, medumi, sirupu.
Laikymo sąlygos: sulčių galiojimo laikas nurodytas ant etiketės . Laikyti tamsioje vietoje, 7°C -19°C temperatūroje. Atidarius laikyti 2°C -7°C temperatūroje ir suvartoti per 7 paras.