Prekės kodas: saltSirI
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
Šaltalankių sirupas arbatai su imbieru ypač mėgstamas vėsiuoju metų laiku. Jis gaminamas iš nepasterizuotų šaltalankių sulčių. Sirupo gamybai naudojamos sultys nepasterizuojamos, todėl sirupe išsaugomos visos šaltalankių uogose esančios naudingosios medžiagos, vitaminai. Kadangi nėra naudojami homogenizatoriai, sirupas naturaliai sluoksniuojasi. Galimos natūralios kilmės nuosėdos.
Gamintojas: | Daivos Kvedaraitės ūkis |
Mūsų iš natūralių uogų gaminamas šaltalankių sirupas arbatai su imbieru puikiai tiks tiek gaminti arbatas, tiek gardinti patiekalus, desertus.
Sudedamosios dalys: šaltalankių sultys – 60%, cukrus – 40% .
Maistinė vertė (patikslinti):
Drėgmės kiekis, g/100 g | 50.8 |
Baltymai (koef. 6,25), g/100 g | 0.55 |
Riebalai, g/100 g | 3.44 |
Pelenai, g/100 g | 0,16 |
Bendras angliavandenių kiekis, g/100 g | 45.05 |
Energetinė vertė įsisavinama, paskaičiuojama iš maistinių medžiagų energijos šaltinių, kcal/100 g | 213 |
Naudojimas: rekomenduojama naudoti gėrimų gamybai (šaltų, šiltų), desertų, ledų pagardinimui.
Prieš vartojimą suplakti,
Laikymo sąlygos: sirupo galiojimo laikas nurodytas ant etiketės. Laikyti tamsioje vietoje, +2 oC – +7oC temperatūroje. Atidarius laikyti +2oC – +7oC temperatūroje ir suvartoti per 7 paras.