DŽIOVINTOS JUODŲJŲ SERBENTŲ UOGOS, 50 G

Prekės kodas: jsuog

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

  • Juodųjų serbentų uogos - vitamino C šaltinis.
  • Turi daug antioksidantų.
  • Galite uogas tiesiog valgyti kaip užkandį, patiekti su salotomis, dėti į granolą, avižinius dribsnius, kepinius (bandeles, pyragus, sausainius). Džiovintas juodųjų serbentų uogas galite dėti į šokoladą, ledus.
  • Natūralus dažiklis - suteikia violetinę spalvą.
€215 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Kvalitetas, UAB

Produkto vertė:

Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

283 kcal
Baltymai 4,08 g
Angliavandeniai 74,08 g

iš kurių cukrų

67,28 g

skaidulinės medžiagos

6,8 g
Riebalai 0,27 g
Kalis (K) 892 mg (743%*)
Fosforas 125 mg (16%*)
Geležis (Fe) 3,26 mg (23%*)
Vitaminas B6 0,3 µg (15%*)

*RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos juodųjų serbentų uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: Galite uogas tiesiog valgyti kaip užkandį, patiekti su salotomis, dėti į granolą, avižinius dribsnius, kepinius (bandeles, pyragus, sausainius). Džiovintas juodųjų serbentų uogas galite dėti į šokoladą, ledus.


Juodųjų serbentų uogų GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.

Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos uogos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
  3. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
Jūs gaunate 100% džiovintas juodųjų serbentų uogas ir nieko daugiau.
 

Apie juoduosius serbentus: Juodųjų serbentų (Ribes nigrum) gimtinė yra Vidurio ir Šiaurės Europoje bei Šiaurės Azijoje. Vienuolynų soduose, miestuose ir gyvenvietėse Rusijoje, buvo auginami iki XI amžiaus. Manoma, kad auginimas Europoje prasidėjo maždaug paskutiniais XVII amžiaus dešimtmečiais.

Juodųjų serbentų uogos yra mineralų ir vitaminų, ypač vitamino C, šaltinis (kelis kartus viršijantis rekomenduojamą dienos normą 100 g), turi daug kalio, fosforo, geležies, mangano ir vitamino B5 bei daug kitų būtinų maistinių medžiagų. Juoduosiuose serbentuose esanti geležis padeda palaikyti normalią pažinimo funkciją, energijos apykaitą, raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino susidarymą, deguonies pernešimą organizme, imuninės sistemos veiklą, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Geležis atlieka ir tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Susijusios prekės
  Juodųjų serbentų uogos - vitamino C šaltinis. Turi daug antioksidantų. Berti..
Nuo €613
38
Ekologiškai ir su meile užaugintos šaldytos šaltalankių uogos puikiai tinka tiek gardinti patiekalus..
€500
120
Visiškai natūralus užkandis vaikams. Puikiai tinka užkąsti darbe ar kelionėje. Sudėtis..
€440
165
Rašyti
Skambinti